Kommunikation


Er du interesseret i hvordan virksomheder kan brande sig på sociale medier? Eller hvordan organisationer kan skabe opmærksomhed og engagement omkring politiske temaer? Eller hvordan globale institutioner kan samarbejde på tværs af kulturer og landegrænser? 

På Roskilde Universitet uddanner vi dygtige kommunikatører med forståelse for og viden om de mange udfordringer organisationer, virksomheder og institutioner møder i dagens digitale og globale samfund. Med særlig fokus på den rolle kommunikation spiller i de måder, vi omgås hinanden på, og de måder vi løser konkrete problemer på, tilbyder vi en bred vifte af forskellige uddannelsesmuligheder – fra en grunduddannelse i kommunikation (bachelor) via en række specialiseringsuddannelser (kandidat og master), til en forskeruddannelse i kommunikationsstudier (Ph.d).

Karriere
De der har læst kommunikation på Roskilde Universitet gør typisk karriere som kommunikationsmedarbejdere, kommunikationskonsulenter, projektledere eller forbrugeranalytikere, i både private og offentlige organisationer, med særlig ekspertise inden for intern og ekstern strategisk organisationskommunikation og kampagnestyring. Tidligere studerende arbejder i dag bl.a. i Novo Nordisk, Danmarks Radio, Kræftens Bekæmpelse, A.P. Møller – Mærsk, SAS, Socialdemokraterne, Miljøministeriet, IBM, Nordisk Film, Henning Larsen Architects, TV2, Københavns Kommune, Microsoft, CARE Danmark, NNIT, Kulturministeriet, 3F, Bysted, KPMG, og Wonderful Copenhagen. 

Her er dine muligheder for at læse Kommunikation på RUC:

Kontakt

Info om Kommunikations kandidatuddannelser

PowerPoint fra Åbent hus arrangement den 9. marts 2016

v. studieleder Pernille Eisenhardt


 
Send rettelser til webmaster
 
 

Find vej

Roskilde Universitet
Universitetsvej 1, Postboks 260
4000 Roskilde
Tlf: +45 4674 2000
E-mail:ruc@ruc.dk
EAN-nr: 5798000418110
SE/CVR-nr: 29 05 75 59

Viden fra RUC

"Vi har faktisk et utroligt sektoropdelt og fragmenteret sundhedsvæsen" – Ditte Høgsgaard

Klik her og læs Rubrik